Turbina eoliană – Energie alternativă secretă

Earth4Energy este un ghid care explică modul de reducere a costului energiei electrice și trecerea la un mod ecologic de utilizare a energiei. Cu toții auzim discuțiile despre promisiunile candidațiilor la prezidențiale de a se concentra pe producția de energie. Desigur, există diferite opțiuni alternative de energie, care includ biocombustibilul, turbine eoliene, energia solară și energia regenerabilă. Indiferent, pe care o alegeți, veți putea economisi la factura de gaz și cea electrică.

 

Acest ghid încearcă să vă arate cum să vă construiți propria turbină eoliană rezidențială. Cu instrucțiunile pas cu pas, ghidul promite să vă ajute să eliminați sau să reduceți factura electrică.

 

Una dintre problemele principale ale furnizării unei surse de alimentare la domiciliu este costul ridicat al instalării sistemului. S-ar putea să plătiți până la 20.000 de dolari pentru unul dintre aceste sisteme cu energie eoliană și ar fi nevoie de până la 15 ani pentru a vedea economiile reale. Când îți faci propria moară de vânt, panou solar sau turbină eoliană, costul tău nu va depăși 200 de dolari. Rambursarea economiilor va fi experimentată mai devreme – într-o chestiune de săptămâni.

 

Ce primesti:

Veți putea descărca Earth4Energy instantaneu. Ghidul este format din 73 de pagini pe care le puteți tipări și citi în timpul liber sau puteți citi direct de pe monitorul computerului.

 

Ce fel de competențe și instrumente sunt necesare:

Tot ce ai nevoie sunt niște abilități de bază la îndemâna omului, cu unelte pe care majoritatea proprietarilor de case le folosesc, cum ar fi un burghiu electric, ciocan, ferăstrău, șurubelniță și vopsea.

Va trebui să angajați un electrician care este licențiat dacă doriți să conectați generatorul solar sau eolian la sistemul de cablare din locuința dvs. pentru a vă utiliza apratele electrocasnice. Cu toate acestea, un electrician ar putea să facă acest lucru destul de ușor și vă va salva încă mult pe termen lung.

 

Cât timp durează construcția:

 

Tot ce vă trebuie este un weekend odată ce ați achiziționat materialele necesare. O săptămână este timpul maxim necesar pentru cineva care a are un set mediu de abilități.

 

Dezavantaje:

 

Ghidul nu oferă o acțiune EXACT pas cu pas asupra modului în care să fie construite moara de vânt sau panourile solare.

 

Cu toate acestea, autorul indică în Earth4Energy că este posibil să nu găsiți exact materialele care au fost utilizate în proiectul său de generator de energie eoliană. Prin urmare, ceea ce face ghidul este de a vă ofere o înțelegere a conceptului de construire a propriilor generatoare eoliene, astfel încât veți putea să adaptați mai bine principiul. Au fost câteva detalii care lipseau, ceea ce ma enervat. Nu sa spus nimic despre montarea panourilor solare pe acoperișul casei, nici nu a fost clar cum să montați generatorul eolian și să asamblați lama. Poate fi mai evident când începeți procesul de construcție, banuiesc.

 

Alt lucru pe care autorul l-ar fi putut face era să includă și un video în ghid. Încă nu am gasit un videoclip făcut despre acest subiect. O prezentare video este foarte probabil să ofere mai multe demonstrații practice și vizuale decât descriere scrisă.

În conținutul Earth4Energy, există mai multe capitole care conțin destul de multe detalii legate de ertanol si despre modul în care putem reduce dependența de combustibilii fosili, dar noi deja știm asta, acesta fiind și motivul pentru care ne aflam aici.

 

Avantaje:

 

Ghidul este concis, clar, ușor de înțeles și destul de simplu. Când citiți acest ghid, este evident că autorul și-a construit propria moară de vânt, solare și alt generator de energie eoliană. Deci nu scrie din imaginație, ci din experiență.

 

Ghidul are o mulțime de diagrame, imagini și ilustrații care ajută mult și fac lucrurile mai clare și mai ușor de înțeles. Ghidul este ușor de descărcat imediat după achiziție. Am reușit să obțin o copie la un preț redus de doar 49,97 USD, ceea ce este destul de rezonabil, deoarece aceasta este o informație specifică pe care nu o veți putea obține imediat. 49,97 dolari este o valoare minusculă atunci când vă gândiți la cât de mult bani veți economisi pe termen lung. Aceasta este o investiție destul de mică care ajută la economisirea a mii de dolari pe energie electrică.

 

Suport clienti:

 

Desigur, atunci când cumperi ceva, întotdeauna vrei să știi că primești sprijin în cazul in care ai nevoie. Earth4Energy oferă o adresă de e-mail pentru orice întrebări tehnice. Pe site-ul web, veți putea accesa actualizările gratuite ale produsului. Doar în iulie 2008, au fost publicate șase actualizări online.

 

Garanția de returnare a banilor: Earth4Energy are o ofertă de garanție de 60 de zile pentru returnarea banilor.

 

Cost: Copia mea a fost în vânzare pentru $ 49.97 USD

 

Concluzie:

 

Recomand cu ferminate Earth4Energy tuturor care doresc să își construiască propria moară de vânt, panou solar sau generator de energie eoliană pentru economisirea energiei electrice. Am dat acestui ghid un rating de 9.9 din 10. Dintre cele prezente pe piață este cel mai bun, de departe.

 

Acest ghid este foarte economic și excelent pentru furnizarea informațiilor potrivite pentru a crea oricare dintre aceste dispozitive de economisire a energiei. Autorul ar fi putut să-l vândă pentru mai mulți bani și din cauza tuturor acestor motive, mă simt confortabil în ceea ce privește recomandarea Earth4Energy.