Generatorul de curent A-iPower SUA12000E 12,000

Watt Gasoline Powered Generator with Electric Start, GFCI Outlet Wheel Kit Included

Descrierea producătorului

 

Generatorul A-iPower SUA12000E oferă putere atunci când aveți nevoie. Acest generator este alimentat de un motor puternic A-459cc. Acesta oferă 12.000 de wați putere de pornire și 9.000 de wați putere de funcționare. Mărimea și puterea de ieșire fac din modelul SUA12000E,  generatorul perfect pentru șantierele de construcție sau de energie de rezervă pentru locuința dumneavoastră în situații de urgență. Echipat cu un buton pentru pornirea electrică, permite pornirea fără efort a generatorului. Dispozitivele sale protejate GFCI asigură protecție suplimentară și siguranță în condiții de umiditate. Cadrul complet de 1-1/4in oferă o putere adăugată și o protecție a generatorului.

 

Modelul A-iPower SUA12000E este combinat cu un alternator eficient, de înaltă performanță, care utilizează același design și tehnologie găsite în produsele de marcă mai scumpe. Cu peste 25 de ani de experiență și fiabilitate, acest design oferă cea mai mare putere de vârf pentru pornirea uneltelor și a aparatelor cu motor. Oferă energie atunci când aveți nevoie de ea! Generatorul are un panou de comandă ergonomic, ușor de accesat, care oferă în mod convenabil vizibilitate la panou și este ușor de utilizat.

Pentru confortul dumneavoastră, această unitate are o mufă de adaptor DC pentru încărcarea bateriei sau pentru utilizarea cu adaptor USB.

Generatorul A-iPower poate porni: luminile, televizorul, frigiderul, pompa de carburant, aparatul de aer condiționat și ventilatorul toate în același timp. Este capabil să ruleze 4 până la 5 aparate electrice. Cu un rezervor de combustibil de mare capacitate de 26 litri, cu un indicator de carburant construit, acesta oferă un timp mediu de rulare de 9 ore la o încărcare de 50%. Generatorul operează la 78dBA.

 

Caracteristicile produsului

 

12.000 de wați de pornire / 9.000 de wați de funcționare cu pornire electrică de la buton, oferă un început fără efort cu 26 de litri, rezervor mare de carburant pentru toate tipurile de oțel, care asigură o durată de funcționare de până la 9 ore la 50% mișcare.

Roți mari de 9.5 inci, Never-Flat sunt concepute pentru sarcini grele și o tracțiune îmbunătățită, având mobilitate pe teren accidentat, mobilitate la locul de muncă. Dispozitivele sale protejate GFCI asigură protecție suplimentară și siguranță în condiții de umiditate. Are Plug adaptor DC încorporat.

 

Conceput pentru încărcarea bateriei sau pentru încărcarea telefonul mobil prin utilizarea adaptorului USB. Cablurile de încărcare Dc sunt incluse. Capacul protector al cordonului păstrează toate firele ascunse, asigurând în același timp protecție și aspectul elegant, neutru legat la cadru pentru o siguranță suplimentară 12V-14ah baterie de întreținere gratuită inclusă.  Nu deține certificat CARB, nu se poate livra în California.