Generatorul de curent 95 L Oxygen-Hydrogen Generator Water Welder Acrylic Flame Polishing Machine

Descrierea producătorului

Generatorul pe oxigen  hidrogen este un plus excelent pentru casa sau afacerea dvs. Flacăra curată este excelentă pentru toate tipurile de aplicații. Unitatea în sine este ușoară și durabilă, excelentă pentru a vă deplasa oriunde aveți nevoie să lucrați. Este un mod rentabil de a lucra cu metalele și sticla, deoarece ingredientul principal este apa. Această unitate funcționează atât cu sisteme de serie, cât și paralele, astfel încât să puteți întrebuința echipamentul în conformitate cu nevoile dvs.

Apa distilată sau alcool trebuie adăugate în filtru pentru a filtra gazul, adăugând o treime din cantitate, iar concentrația de alcool nu contează.

Pentru modelul H180, se recomandă 0,25 kg pulbere electrolit KOH și 1400 ml apă. (Rolul KOH este același ca NaOH, utilizatorii pot folosi oricare dintre cele mai devreme menționate.)

ATENȚIE: deșurubați butonul duzei pentru a îndepărta gazul rezidual după ce opriți echipamentul.

 

Specificații:

Tensiune de intrare AC 110 V

Max. Gaz de ieșire 95 L / h

Funcționare Presiune gaz 0,08 ~ 0,13 Mpa

Temperatura ambiantă – 10 ° C ~ 40 ° C

Temperatura flăcării? 2600 ° C

Consumul de apă 0,03 L / h

Capacitate de electrolizare 1800 mL

Greutate 7,5 kg

Dimensiune 480 x 280 x 360 (mm)

 

Accesorii:

Mașină principală H180

Gun Flame 1 buc

Pot filtru 1 buc

Pâlnie 1 buc

Duza de pulverizare foc 2 buc

Tub de cauciuc 1 buc

Instrucțiuni 1 buc

 

Caracteristicile produsului:

APLICAȚII: Lustruirea produselor acrilice, lucrul cu aur, argint, platină și alte metale (sudare neferoasă), fabricarea de piese solare, sudare cu LED, sudare cu apă, lustruire sticlă organică, fuzionarea acumulatorului de plumb și stâlpi de staniu. Prezentare generală: Generator de gaz HHO care folosește un electrolit (nu este furnizat KOH) și apă distilată la rece pentru reacția necesară pentru a crea o flacără curată care arde? 2600 ° C. CARACTERISTICI: Ușor și portabil, cantitate mare de gaz maximă de 95 L / h, capacitate de electrolizare de 1800 ml, consumă 0,03 L pe oră, opțiune ieftină, deoarece apa este ușor de achiziționat și reumplut. TRANSPORT: expediere din depozitul nostru din Nevada cu un timp de livrare estimat de 4-7 zile lucrătoare. Transportul expediat este disponibil. Numărul de urmărire vine cu fiecare comandă.