Generator electric Champion 3400

Descrierea producătorului

 

Champion Power Equipment 100263 3400-Watt Generatorul portabil cu invertor este combinația perfectă de versatilitate și confort, indiferent dacă aveți nevoie de energie pentru casa, RV sau un proiect. Pornirea electrică convenabilă include o baterie, iar tehnologia Cold Start asigură o pornire rapidă pe vreme rece. Conectați aparatele electronice sensibile cu încredere, deoarece acest invertor produce doar puterea curată (? 3% THD). Proiectat pentru siguranță un senzor de oprire în cazul în care nivelul uleiului este scăzut, acest invertor are o capacitate de ulei de 0,6 litri (recomandat 10W-30). Folosiți generatorul Duel-Fuel direct din cutie, pe benzină sau propan și comutați cu ușurință combustibilii cu o rotire rapidă a selectorului de combustibil. Folosind benzina, motorul Champion 192cc produce 3400 wați de pornire și 3100 de cilindri de funcționare și va funcționa timp de 7 ore la o încărcătură de 25%. Produce 3060 de wați de pornire și 2790 de wați de funcționare și va funcționa timp de 14 ore la încărcare de 25% atunci când se utilizează un rezervor de propan de 9 litri.

 

Tehnologia invertorului Champion include un mod inteligent de economie, care poate reduce sarcina electrică, oferind o funcționare mai silențioasă, o durată de viață extinsă a motorului și o economie de combustibil mai bună. Sunt incluse o priză de uz casnic 120V 30A RV (TT-30R), două ieșiri de uz casnic 120V 20A (5-20R), o priză de 12V DC cu adaptor USB dublu, plus un furtun de propan cu un regulator încorporat.

 

Operează la 59 dBA de la 7 metrii – aproximativ același nivel de zgomot ca o convesație normală. Setul paralel opțional oferă o conexiune rapidă care vă permite să măriți puterea prin conectarea a până la două invertoare de 2800 wați sau mai mari. De asemenea, este inclusă o priză standard de 50 de amperi RV cu puterea de a porni și a rula două aparate de aer condiționat de 15 000 BTU RV. Complet asamblat cu mâner pliabil pentru depozitare ușoară și mânere încorporate și anvelope netede pentru transport ușor. Cumpărați cu încredere acest generator certificat EPA și CARB – echipa de suport Champion și rețeaua națională de centre service vor susține achiziția dumneavoastră cu o garanție limitată de 3 ani și oferind suport tehnic GRATUIT timp îndelungat.

 

Caracteristicile produsului

 

Combustibil dual – Utilizați generatorul portabil de 3400 wați din cutie, fie pe benzină, fie pe propan, plus unitatea deține 0,6 litri de ulei (recomandată 10W-30) și are un senzor de oprire în cazul în care nivelul uleiului este scăzut, comoditate electrică convenabilă cu comutator de aprindere cu 3 poziții, bateria inclusă, plus panoul tactil rapid vă permite să accesați toate comenzile într-un singur loc. Nivelul de zgomot: 59 dBA de la 7 metrii. Frecvență 60 Hz Funcționare ultra-silențioasă – 59 dBA este perfect pentru RV-uri, hayon, proiectul următor sau puterea de rezervă pentru casa ta, cu 3400 de wați de pornire și 3100 de cilindri de funcționare, cu o durată de funcționare de până la 7 ore pe benzină. Putere curată pentru aparatele electronice sensibile – RV Ready cu un RV 120V 30A, plus doua prize de uz casnic 120V 20A cu curent electric curat (mai putin de 3% THD) si priza de 12V DC cu adaptor dual USB Suport Champion. Include garanție limitată de 3 ani cu suport tehnic GRATUIT pe durata de viață de la experți specializați.