Generator Aeiusny Power 500W portabil pentru acasă

O sursă de alimentare portabilă este una dintre cele mai utile metode de încărcare și funcționare a dispozitivelor dvs. în timp ce sunteți în străinătate. Problema principală este însă că aceste dispozitive tind să fie grele și voluminoase datorită capacității și capabilităților lor ridicate, ceea ce crește numărul de circuite.

Din acest motiv, trebuie să aveți o sursă de alimentare care să corespundă capacității medii de putere, capacității de încărcare și capacităților de alimentare, care nu este foarte mare.

Această sursă de alimentare este alternatorul portabil Aeiusny de 500w, care asigură o capacitate de 42.000 mA. Oferă o varietate de moduri de a le folosi, dar nu sunt dificile și veți observa că le puteți lua cu ușurință oriunde.

 

Caracteristici:

 

 • Eficiență maximă: 288Wh / 500W de înaltă performanță, baterie reîncărcabilă portabilă pentru interior și exterior, CPAP, aparate mici, etc. Aceasta este o adevărată economie de viață!
 • Piese de instalare: 3 prize / 4 porturi DC / 4 porturi USB; configurație practică și bine întreținută, potrivită pentru casă / camping. Dacă vă aflați în situații de urgență, acesta poate fi utilizat ca o copie de rezervă a bateriei.
 • Ușor de navigat: 12,70 cu 5,91 pe 8,66 inchi, 7,05 lire; Este un generator portabil cu bateria pe care trebuie să o cumperi. Îl poți lua cu tine sau îl poți pune în mașină, este foarte confortabil!
 • Ușor de reâncărcat: poate fi trimis cu un panou solar (nu este inclus), priză (inclusă) sau mașină (online).
 • Garanție: Înlocuirea sau repararea gratuită a oricărei unități de alimentare portabile deteriorate (neproduse) pentru cele douăsprezece luni CE, ROHS, certificare FCC, utilizați-l în siguranță și fără riscuri.

 

Opțiuni de încărcare multiple:

Acest generator poate fi încărcat în trei moduri. Cea mai rapidă modalitate de încărcare a acestui dispozitiv este utilizarea unui adaptor de perete. Durează aproximativ 7 până la 8 ore pentru a atinge puterea maximă.

Acest lucru este impresionant pentru o baterie de rezervă cu o putere de 42.000 mAh. Al doilea mod cel mai rapid de reîncărcare a dispozitivului dvs. este folosirea adaptorului auto furnizat, care oferă o viteză de încărcare de 12 V / 2.0A și poate fi încărcat complet în 8 până la 9 ore.

A treia metodă de încărcare folosește un încărcător solar cu o capacitate mai mică de 100 de wați. Timpul de încărcare depinde de puterea totală a încărcătorului solar utilizat.

 

Prize Aeiusny:

Dispozitivul are trei porturi USB, care asigură o viteză de încărcare de până la 5V 6A. Această viteză mare de încărcare permite majoritatea dispozitivelor USB reîncărcabile să încarce viteza maximă. Direct sub porturile USB, există trei porturi de ieșire continuă pentru dispozitive mici, cum ar fi cele pentru iluminat.

Dispozitivul are, de asemenea, un port cu trei cilindri cu o putere maximă de 100 de wați. Acest lucru este suficient pentru a rula dispozitivele mici ca o lampă. Cu toate acestea, dacă porniți lampa de 100 W, aceasta se va aprinde doar o oră. Cu cât este mai mică puterea dispozitivului, cu atât mai bine ar funcționa dispozitivul.

 

Design compact:

Aproape întreaga sursă de alimentare este grea și mare datorită capacității sale mari de alimentare. Desigur, această unitate este grea și mare, dar când vine vorba de alimentare, este mică. Are 6,5 inchi lungime, 7,6 inchi lățime, 2,4 inchi înălțime și cântărește doar 1,7 kilograme. Acest avantaj este duplică portabilitatea pentru că are un mâner.

 

Sursa de alimentare pentru dispozitivele tale.

Deoarece această unitate are 3 porturi USB 2.1A, o puteți utiliza pentru a încărca tablete și smartphone-uri. Încărcarea smartphone-ului cu acest adaptor de alimentare nu este o problemă, deoarece poate susține aproximativ 15 încărcări complete. Încărcarea tabletelor cu acest model Aeiusny nu va cauza probleme, deoarece tabletele mici iPad pot fi încărcate complet de aproximativ cinci ori. Dacă încărcați tablete la dimensiuni complete ca iPad AIR, puteți obține aproximativ 4,5 încărcări complete. Această sursă de alimentare are multe ieșiri de 12 V DC și o priză încorporată AC pentru laptop.

 

Beneficiile generatorului Aeiusny:

 • Baterie puternică – bateria este de lungă durată și necesită mai puțin timp pentru încărcare completă.
 • Porturi încorporate pentru ieșire și intrare, dacă doriți să o încărcați.
 • Ușor de încărcat – Acest generator are o greutate mică și este ușor de transportat dintr-un loc în altul.
 • Garanție de 12 luni – Aceasta asigură returnarea generatorului în caz de defecțiuni în primele 12 luni de utilizare.
 • Porturi încorporate – Acest generator este livrat cu mai multe porturi care sunt utilizate pentru ieșire și intrare.

 

Caracteristici de sigurață:

Înainte și când folosiți Aeiusny, este bine să urmați sfaturile de siguranță oferite de producător. Sfaturile de siguranță sunt următoarele:

 1. Instalarea, repararea și întreținerea trebuie să respecte întotdeauna instrucțiunile și recomandările producătorului.
 2. Gazele de evacuare ale grupurilor generatoare conțin gaze toxice, cum ar fi monoxidul de carbon, care pot pune în pericol viața. Sistemele de evacuare trebuie instalate corect și trebuie să existe o ventilație suficientă pentru a asigura fluxul neobstrucționat de de aer, asigurând aerisirea, iar emisiile trebuie să evite zonele populate.
 3. Zona care înconjoară generatorul trebuie să fie curate, lipsită de denivelări și materiale inflamabile care pot fi periculoase.
 4. Dispozitivul trebuie verificat în mod regulat, iar piesele defecte sau deteriorate trebuie înlocuite prompt.
 5. Este important ca operatorul să fie mereu la current cu informații noi în timp ce lucrează cu generatorul.
 6. Nu deschideți și nu dezasamblați dispozitivul în timpul funcționării. Piesele mobile sau fierbinți nu trebuie atinse. Cablurile bateriei trebuie deconectate înainte de a lucra la generator pentru a preveni pornirea accidentală.

 

Cum este generatorul Aeiusny similar cu alte generatoare.

Principalele asemănări dintre generatoarele Aeiusny și alte generatoare sunt:

 1. Utilizează bateria reîncărcabilă care poate fi folosită mai târziu când generatorul este oprit.
 2. Folosește combustibil fosili și un motor cu artere pentru a produce curent.
 3. Porturi – Aeiusny are porturile încorporate, care sunt utilizate pentru ieșire și intrare.
 4. Folosit pentru alimentarea dispozitivelor electronice
 5. Poate fi folosit pentru acasă, birouri, camping și alte ocazii

 

Concluzii:

Acest generator invertor portabil Aeiusny este de 500 w potrivit pentru încărcarea și funcționarea dispozitivelor mici.

 

Cu trei porturi DC și USB, vă puteți asigura că toate dispozitivele dvs. sunt pornite în timp ce sunteți departe de sursa de alimentare. Capacitatea de 42.000 mAh este excelentă, având în vedere numărul de încărcări complete pe care le puteți obține de la unitate.